emptied pockets

…cd en boekje van een mooi pak (lees de recensie in OOR!) zitten in een enveloppe met de rest van de spullen, die iemand in zijn zakken had (kunnen hebben) toen ie ze leeg moest maken. Onder ’emptied pockets’ (‘pagina vernieuwen’), krijg je een idee van hoe sommige van die andere hoesjes eruit zien… De mislukte zigeuner (bv) doet zijn best om iedereen de juiste spullen (terug) te laten krijgen..

inhoud108 When you buy our new cd een mooi pak/from all my secret pockets you’ll get it (back?) in an envelope with (your?) personal belongings. Look under the button emptied pockets (reload page), to get an idea of what some of the other copies look like.
clearspot_logo

Clear Spot is distributing ‘een mooi pak’! You can also order by mailing the mislukte zigeuner … 4 out of its 16 pieces are in in listen and watch

One Response to “emptied pockets”

  1. de Mislukte Zigeuner b.v. » Blog Archive » cd plan kruutntoone/ yoors’ Says:

    […] Plan Kruutntoones cd rond yoors’ is nu eindelijk bijna klaar. In december heb ik bij Dolf (Planteijdt) zitten editen ( hansko learning pro tools the fast way) In januari en opnieuw in maart gemixed (met Dolf en Zlaya en Rick. Nu alleen nog masteren. En wat betreft de verpakking hebben we nu eenmaal een naam op te houden…. […]