release tour — > nog 2 concerten

voor wie er nog niet bij kon zijn, of gewoon nog een keer wil: er staan nog twee concerten (gratis) op het programma in Amsterdam (9 juli) en Nijmegen (19 juli).

over Deventer schreef Hans Kostense (dank!):
‘Als je muziek wil luisteren die door de ziel snijdt, dan moet je eens komen luisteren in De Perifeer. Plan Kruutntoone speelde vanavond de sterren van de hemel. Ik waande me soms op Oerol en kreeg beelden door van een nieuwe theatervoorstelling. Het nummer over het verlies van een broer vond ik ijzersterk, misschien ook omdat ik hetzelfde heb meegemaakt. Het concert deed me ook denken aan ‘Dead Man’ van Neil Young. Ruim een uur pure po√ęzie was het, zonder dat het een seconde verveelde. Becket zou blij zijn geweest met deze muzikale omlijsting van zijn teksten.’

en dit is ook een heel mooie recensie

Comments are closed.