trots

‘Sajad en de band en agressie (agressie!) / ik zat even bij een nieuwe sessie (sessie!)…’

Naast het beëindigen van de releasetour met een optreden in de valkhofkapel in Nijmegen (mooie plek! goed gespeeld, heel fijn publiek!) ook een ander ding even afgerond voor dit seizoen (Bas en Chris vinden het vast goed dat ik daar ook even over vertel): de eerste twee optredens van The Young Dragons.
Deze, inmiddels acht jongens en meisjes van gemiddeld elf jaar, van zes verschillende nationaliteiten, op een school in Groningen zijn met mij afgelopen jaar een band begonnen. Bijna een jaar lang hebben we elke woensdag geoefend en nieuwe dingen en teksten bedacht. Alleen maar eigen muziek!
Afgelopen week was ons benefietoptreden voor kika. Opbouwen, soundcheck, frietje eten, setlijst maken. …. En goed gespeeld! Fijne solo gedaan, met mijn dank aan Nour, Sajad, Omer, Anthony, Daniel, Yasmin, Nisa en Larissa. (en Jan Jaap, door wiens film ik heb bedacht dat ik dit een jaartje wilde proberen).

Comments are closed.