poster voor zorro

Matteo N made poster for Patient Zorro Post Corona: we crave playing live for you, even if only live streamed, as long a we can play, with Bas, somewhere in the North….for you. first online 24 May, around 20:20 hours.

(…and Zorro cares for us)
In their own contemporary version of ’L’ Histoire du Soldat’, Plan Kruutntoone and Reinier van Houdt roam the rough edges of holes in plaster, at home in a dangerous world. Sleeping in the flag, accepting their free daily buns. Gratefully learning from Igor S. and Sonic Y. while upholding the red flower.
Together with Garshin they inspect the ward. And with Rosa; dear and beautiful retarded alto. And Chleb; singer with the wooden voice. And Zorro cares for all..

Escrec brings Watch out, this bag belongs to Zorro ( ..and Zorro cares for us) as a 180 gramms LP, with download and as a cd ( both dl and cd come with two extra tracks.) It’ s Plan Kruutntoones sixth, and the trio without compromise found the tenderest and coolest piano player ever, to join forces. (As allways) recorded by Dolf Planteijdt @ vache-a-louer and mastered by Zlaya@loud.
on the record:

Chris Muller: drums, motor, organ roar extension; Bas Alblas : all basses and trombone; Hansko Visser: guitars, Rosa, Chleb, tekst and vocal and piano scores; and of course Reinier van Houdt: piano, accordion en Chleb. With the voices of Jurgen Veenstra and Margijn Bosch added.

On behalf of the Olympic Comittee and the full Administration in Exile,

do take care!
love,
Z

(nl:)

Als in een hedendaagse Histoire du Soldat zwerven Plan Kruutntoone en Reinier van Houdt langs de ongeschuurde randen van gaten in gipsplaat, in een gevaarlijke wereld thuis, gratis witte broodjes accepterend en lerend van Stravinsky en Sonic Youth. Met Garsjin en de Rode Bloem en met Rosa, de achterlijke alt/het orgeltje. En met Chleb, de zanger met de stem van hout.
pas maar op want deze tas is van zorro bewijst het effekt van magisch denken en levert zo de altijd noodzakelijke bescherming.

(….en zorro houdt van mij) is de herhaalde en zelfovertuigende spreuk voor wie daar toch niet helemaal op durven vertrouwen….

Het is de zesde plaat van Plan Kruutntoone, deze keer met Reinier van Houdt, de zachtste en krachtigste pianist die ze konden bedenken.

Opgenomen met meester- producer Dolf Planteijdt in Haute Roche at “vache –a – louer”. Gemasterd door Zlaya at Loud. “Zorro” komt uit als 180 grams LP in een handgetekende hoes(- nou ja, ontwerp), met download, en als cd. ( dl en cd allebei met twee extra tracks!)
Bij Escrec! Een van de mooiste labels in Nederland! (catalogus nr. 69)

Monologen en brieven, het zorgvuldig rangschikken van voorwerpen, de inspectie van het gesticht, herinneringen aan zwemmen in buitenwater …. nee! zo niet.
wel werkten mee: Jurgen Veenstra (o.a. Avery Plains) en Margijn Bosch (t barre land) die hun stemmen leenden. en Tijn Kortekaas die samen met Matteo Naaldberg de hoes leverde.

plan kruutntoone is op deze plaat:
chris muller: slagwerk, motortje, pijpverlenging
bas alblas : alle bassen en trombone
hansko visser: gitaren, Rosa, Chleb, teksten en pianopartituren
en natuurlijk reinier van houdt: piano, accordeon en Chleb.

Mede namens het olympisch comite en de voltallige regering in ballingschap en isolatie! En met de wens dat Zorro ook voor jullie zorge!

Hansko

Comments are closed.